Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
(+40) 744 383 560
Calea București 190B, Stefănești, Argeș

Microscop endodontic Leica

Tehnologia dezvoltată de Leica Microsystems revolutionează microscopia chirurgicală prin sisteme precise ce integrează caracteristici unice:

  • Imagine perfectă;
  • Mobilitate;
  • Stabilitate;
  • Ergonomie;
  • Design inovator la un raport excelent calitate-preț.

Asigurând o focalizare rapidă și extrem de precisă la nivelul tuturor punctelor de lucru, microscoapele Leica permit efectuarea unor proceduri mult mai precise, mai puțin invazive și mai puțin costisitoare decât tratamentele tradiționale.

 

Leica Microsystems este lider mondial în furnizarea de soluții inovatoare de microscopie, fotografie și software pentru imagistică și analize de macro-, micro- și nanostructuri.

 

Microscopul dentar Leica este primul sistem de acest tip, special proiectat pentru stomatologia modernă. Componenta principală a microsistemelor microscoapelor Leica este calitatea optică de o claritate cristalină, apocromatică.

 

Viitorul apartine tehnologiei LED. Este estetic, convenabil, ecologic și are o calitate luminoasă excelentă. Led-urile folosite la lumina zilei furnizează înalta fidelitate culorii imaginilor. Led-urile nu au întârziere, când sunt pornite, ele transmit instant întreaga cantitate de lumină.